26’ncı Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu.

25 Ekim 2023

Her yıl Bakanlığımız ev sahipliğinde gerçekleştirilen Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreninin 26’ncısı 11 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Sayın Ömer BOLAT, davetliler, Bakanlık Bürokratları ile birlikte ödül alan kişiler ve işletme temsilcileri katıldı.

“Bilinçli tüketici ödülü”, “yazılı basın tüketici ödülü”, “radyo-televizyon programı ödülü”, “tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ödülü”, “bilimsel çalışma ödülü” ve “tüketici özel ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen 26’ncı Tüketici Ödülleri’nin ile resim-karikatür yarışması ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü” dalında Müdürlüğümüz ile tüketicinin korunmasına ilişkin koordineli çalışmalara katılım sağlaması, günlük ve koşulsuz iade yapması, tüketici danışma hattı kurmuş olması, internet sitesi üzerinden tüketicilere ulaşması, alışveriş merkezlerinde tüketicileri bilgilendirici sergiler açması vb. faaliyetleriyle ilimizde hizmet gösteren Yöre Süt Ürünleri Gıda ve İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş. (Peynirci Baba) ünvanlı işletme ödül almaya hak kazanmıştır.