“Ahilik ve Değerler Eğitimi Kapsamında Pazarcılığı ve Ahiliği Tanıtma Etkinliği”ne katkı sunan Zenka Baklava firmasına teşekkür edildi.

29 Ocak 2020

İl Müdürlüğümüz ve esnaf odaları iş birliği ile geçtiğimiz günlerde Gölcük Tersane İlkokulu’nda düzenlenen “Ahilik ve Değerler Eğitimi Kapsamında Pazarcılığı ve Ahiliği Tanıtma Etkinliği”nde halka tatlı satıp elde edilen tüm geliri okula bağışlayarak verdikleri desteklerden dolayı Zenka Baklava firmasına teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya, bu tür faaliyetlerin birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırdığını, Zenka Baklava isimli firmanın ise bu tür faaliyetlere katkıda bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca bu tür ziyaretlerin Müdürlüğümüz ile esnaflarımız arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ve karşılıklı güven ortamının oluşması için esnaf ve ticari işletmelerin ziyaretlerinin önemini vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı memnuniyet ifadelerinin belirtilmesinin ve işletme sahiplerine plaket ve Türk bayrağı hediye edilmesinin ardından son buldu.