İl Müdürlüğümüz, başarılı esnaf ziyaretleri kapsamında Göçmen Börekçisi’ni ziyaret etti.

29 Ocak 2020

İl Müdürlüğümüz tarafından, esnaf ve ticari işletmelerin ziyaretleri kapsamında Türkiye’nin en çok büyüyen 100 firması arasında yer alan “Göçmen Börekçisi” ziyaret edilerek işletme yetkilileri ile bir araya gelindi. Ziyarete İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Nacar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da katılım gösterdi. İl Müdürümüz tarafından yapılan ziyarette esnaf ve işletmelerin genel sorunları dinlenerek değerlendirmelerde bulunuldu. İlimizdeki ticari faaliyetler ve sektörel konular hakkında genel fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya, bu tür ziyaretlerin Müdürlüğümüz ile esnaflarımız arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ve karşılıklı güven ortamının oluşması için esnaf ve ticari işletmelerin ziyaretlerinin önemini vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı memnuniyet ifadelerinin belirtilmesinin ve günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.