Kocaeli Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası önderliğinde Yeşil Doğa Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nin katkılarıyla, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları ve gönüllülerin yola çıktığı “Sevgiyle Kuşandıranlar” projesi hayata geçirildi.

29 Ocak 2020

Kocaeli Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası önderliğinde Yeşil Doğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin katkılarıyla, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları ve gönüllülerin yola çıktığı “Sevgiyle Kuşandıranlar” projesi hayata geçirildi. Engelli gençlerimizin hayatta neleri başarabileceğini göstermek, anlatabilmek ve onlara bu mutluluğu yaşatabilmek, ayrıca hazır giyime direnen terzilik mesleğinin hatırlanması amacıyla yola çıkılan projeye Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve İl Müdürlüğümüz destek verdi.

İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya, bu tür projelerin sosyal duyarlılık bakımından son derece önemli olduğuna vurgu yaparak hayata geçirilen projeden dolayı Kocaeli Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı’yı ziyaret ederek tebrik etti. Ayrıca bu projeye destek olan İl Müdürümüze plaket takdim edilerek teşekkür edildi.